Toimitusehdot

Maksutavat

Käytössäsi on Paytrailin korttimaksutavat, Collectorin luotto- ja erämaksuvaihtehdot sekä Klarnan laskutus- ja erämaksupalvelu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet pyritään lähettämään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toimituskulut

Maksamme kaikki postituskulut yli 50 euron tilauksista.
Kiinteät toimituskulut alle 50€:n tilauksiin on 4,00 € postipaketti ja kirje 2,50€.Palautukset

Jos haluat palauttaa tilauksestasi tuotteita tai koko tilauksen, täytä tilauksen mukana saamasi palautuslomake, lähetä se meille yhdessä palautettavien tuotteiden kanssa. Pakkaa käyttämättömät, myyntikuntoiset tuotteet huolellisesti samaan pakettiin. Kirjoita paketin päälle alla oleva palautustieto, Tämän jälkeen voit viedä paketin Postin toimipisteeseen.

Tilauksen tuotteiden vaihto on maksuton. Palauttaessasi koko tilauksen tai osan tilauksen tuotteista veloitamme palautuskuluja  4 euroa. Palauttaessasi tuotteita tilauksesta tai koko tilauksen, jossa on ollut ilmainen toimitus, veloitamme siitä 4 euroa.

Asiakaspalautus,

Ballot Oy

Sopimustunnus 634990

Tarvittaessa saat lisätietoja: info@ballot.fi tai 040 727 4591

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle, voimassa olevilla Suomen arvonlisäverollisilla hinnoilla.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@ballot.fi, tai puhelimella numerosta 040-727 4591. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Ballot Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu Ballotin edustajan kanssa. Ballot Oy ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Ballotiin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@ballot.fi,
- Puhelimella numerosta 040-7274591

Pidätämme oikeuden muutoksiin.